On Air Network Limited
71-75, Shelton Street,Covent Garden,London,WC2H 9JQ, GB.
+383 49 433-903

About

OnAir Media është kompani e specializuar për ofrimin e shërbimeve të mirëmbajtjes dhe menaxhimit të prodhimeve audiovizuale në platformat online. Stafi i kompanise është i specializuar qe nga viti 2011 dhe është lider në Kosovë në tregun e shpërndarjes së materialeve digjitale në internet.

OnAir Media ka partneritet strategjik me liderët global YouTube, Facebook, Instagram,
Spotify, iTunes, DailyMotion, Apple Music, Amazon dhe të gjitha platformat tjera
digjitale.

Klientët tanë vijnë nga industri të ndryshme përfshirë televizionet kombëtare, televizio-
net lokale, televizionet kabllore, emisionet televizive, produksionet muzikore, këngëtarët, artistët, influencuesit dhe prodhuesit e tjerë të përmbajtjeve digjitale.

Të gjithë prodhuesit e përmbajteve digjitale ia kanë besuar kompanisë OnAir Media
shërbimin e promovimit, menaxhimit dhe monetizimit të përmbajtjeve online në më shumë se 100 platforma digjitale përfshirë YouTube si platforma kryesore. Platformat e tjera përfshijnë Facebook, Instagram, Spotify, Apple Music, Amazon, Google Play Music, Tidal, Deezer dhe shumë të tjera.

OnAir Media vazhdon të ketë një rritje të vazhdueshme në vitet e fundit. Statistikat e më
poshtme dëshmojnë për trendet sipas të cilave parashikohet që të tejkalojmë disa miliardë shikime gjatë vitit 2020.

Kompania jone  nepermjet webfaqes www.www.onair.al ka per qellim qe te ofroj per lexuesit, lajmet më të fundit nga vendi, rajoni dhe bota te prodhuara nga klientet tonë.

Këtu poashtu gjeni formatet televizive më të suksesshme shqiptare!